Eerste Training Senioren seizoen 2021-2022

Na lange inactiviteit zijn enkele ploegen vandaag eindelijk kunnen beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vooral bij de senioren was het uitkijken naar de start met de nieuwe trainers staf. De jongens traden als 1 collectief aan in hetzelfde tenue dankzij Multiwear BVBA dat hen een fantastische uitstraling gaf als groep. Met veel enthousiasme en inzet hebben ze 2 trainingen afgewerkt op deze toch wel hete zondag. Gelukkig was er genoeg verkoeling en werden ze ’s middags voorzien van pasta gemaakt door Den Brugwachter . Dit om wat krachten op te doen voor de namiddagtraining. We zijn verheugd dat we als club terug de draad bijna volledig kunnen opnemen en werken naar een hopelijk super seizoen zonder onderbrekingen voor alle ploegen. (auteur Davy Nicolaes)

#ForzaGT⚪?⚽️