Nieuwe trainersstaf GT Kolonie

T1: Ken Debauve: Ik ben Ken Debauve 30 jaar, geboren en getogen in Lommel. Op 6 jarige leeftijd ben ik begonnen met voetballen bij Lommel SK. De passie voor het voetbal zorgde ervoor dat ik jaren later de kans kreeg om mij bij de eerste ploeg aan te sluiten. Deze kans heb ik dan ook niet laten liggen, waarna ik na hard trainen en enkelen matchen verder ook mijn selectie als jeugd international bij de nationale ploeg heb weten af te dwingen.

Ongeveer zo’n 200 matchen later, op mijn 26ste heb ik besloten om andere oorden op te zoeken en mijn carrière bij Dessel sport verder te zetten. Ondertussen ben ik gestopt en zou ik mijn voetbalcarrière willen ruilen voor een trainerscarrière. Davy en ik hebben eenzelfde kijk op het voetbal en weet dat ik blindelings op hem kan rekenen. Ik ben ervan overtuigd dat we er samen met Tom een heel mooi seizoen van gaan maken!

T2: Davy Nicolaes: Ik ben Davy 32 jaar. Sinds 5 jaar wonend in Lommel. De rest van mijn leven heb ik altijd in Kanne gewoond. Vriendin leren kennen op stap in Hasselt en dan naar hier verhuisd. Ondertussen hebben we samen een zoontje erbij van 2,5 jaar oud.

Ik heb van mijn 6de tot mijn 30ste gevoetbald. Grotendeels in Kanne. Gedurende die jaren heb ik 2 omzwervingen gehad voor 2 jaar naar Val-meer en het jaar erna Vroenhoven bij wie die laatste we ook eindronde gespeeld hebben dat jaar. Daarna terug naar het oude nest gegaan omdat de ploeg in Vroenhoven wat uit mekaar viel met veel vertrekkers en Kanne toch altijd de club van mijn hart was. Ik was verheugd toen onze T1 mij vroeg of ik het zag zitten om hem te assisteren. Na overleg thuis heb ik dan ook met plezier toegezegd omdat ik weet dat hij dezelfde passie heeft als ik en we in het algemeen dezelfde kijk hebben op voetbal. Ik verwacht ook dat ik onze coach goed ga kunnen bij staan met raad door de jaren dat ik zelf in 4de heb gespeeld en dat we met de club er een heel mooi seizoen van gaan

T3: Tom Boes: Mijn naam is Tom Boes, 37 jaar geboren en getogen in de Kolonie. Getrouwd en vader van 3 kinderen. Vanaf mijn 6 jaar aangesloten bij de GT Kolonie als speler. Daarna als jeugdtrainer, afgevaardigde en keeperstrainer. Vanaf komend seizoen zal ik in de technische staf als keeperstrainer fungeren. Ik zie het komend seizoen samen met Ken en Davy met veel vertrouwen tegemoet.